Palvelut

Serimedia on palveleva painotalo ja perheyritys, jonka toiminta pohjautuu kahteen tärkeään asiaan – asiakastyytyväisyyteen ja laatuun. Tarjoamme painotuotteiden valmistusta niin seripainon kuin digitaalipainon avulla toteutettuna.

Usein asiakas esittääkin meille haasteen jonkun asian toteuttamisesta tietämättä sitä, miten se voidaan toteuttaa ja onko se ylipäätään edes mahdollista. Näihin haasteisiin on mukava vastata joko seripainamiseen tai digitaaliseen painamiseen liittyvällä ratkaisulla.

Seripaino

Seripaino on erinomainen keino, kun tuotteelta vaaditaan erikoisominaisuuksia. Jos tuotteen pitää kestää kuumuutta ja kosteutta, on materiaalivalinta yleensä metalli ja seripainotekniikka soveltuu hyvin metallille painamiseen. Tämän lisäksi sillä voidaan painaa mm. paperille, kartongille, muoville, lasille, puulle ja kankaalle.

Seripainolla voimme toteuttaa painamisen mm. laitteiden koteloihin ja etulevyihin, kilpiin, kyltteihin ja pakkauksiin.

Tutustu seripainomenetelmään tarkemmin täällä.

Suurkuvatulostus

Suurkuvatulostuksella voimme toteuttaa näyttävästi isoja pinta-aloja kuten banderollit, julisteet, A-standimainokset ja mainos- ja messuseinät. Suurkuvatulostusta voidaan käyttää myös julkisivu- ja autoteippauksissa.

Tutustu tulostuspalveluun tarkkemmin täällä.

Digipaino

Digitaalinen painaminen eli tulostaminen mahdollistaa pienten painosmäärien toteuttamisen kustannustehokkaasti ja nopeasti. Kysy tarjous, kun tarvitsette käyntikortteja, esitteitä, käyttöohjevihkoja jne.

Tutustu digipainopalveluihin tarkkemmin täällä.

Teippaus

Teippaukset toteutetaan siirtotarralla, suurkuvatulostamalla tai näitä yhdistämällä. Suunnittelemme ja toteutamma ammattitaidolla näyttävät julkisivu- ja autoteippaukset yrityksen visuaaliseen ilmeeseen sopiviksi.

Tutustu teippauksiin tarkemmin täällä.