Tarrat ja tulostuspalvelut


Suur­ku­va­tu­los­tuk­sel­la voim­me to­teut­taa näyt­tä­väs­ti iso­ja pin­ta-alo­ja ku­ten eri­lai­set kyl­tit, opas­te­tau­lut, ban­de­rol­lit, ju­lis­teet, mai­nos- ja mes­susei­nät se­kä ta­pe­tit. Sa­mal­la tek­nii­kal­la to­teu­tam­me pal­jon myös mo­ni­vä­ri­siä oh­je- ja va­roi­tus­tar­ro­ja se­kä etikettejä.

 

Suur­ku­va­tu­los­tus­ta käy­te­tään myös jul­ki­si­vu- ja autoteippauksissa.

 

 • Tarrat

  Tarratuotanto on yksi päätuotteistamme. Toteutamme niitä seripainamalla ja tulostamalla, tai näitä tekniikoita yhdistämällä. Tarrat voi tilata arkilla, yksittäispakattuna, taustaviillolla ja tarvittaessa autamme oikean tarramateriaalin valinnassa. Toteutamme kaikki tarratilaukset asiakkaan tarpeen mukaan.

  Asennusohje (pdf) Tutustu lisää
 • Siirtotarrat

  Siirtotarroja käytetään paljon ikkuna- ja autoteippauksissa sekä konetarroina. Siirtotarroja ovat ns. irtokirjaintarrat, jotka päällystetään siirtoteipillä. Siirtoteipin ansiosta tarran asennus on helppoa.

  Asennusohje (pdf)
 • Kyltit, työmaataulut ja opasteet

  Erilaiset taulut ja kyltit toteutetaan käyttökohteen vaatimien materiaalien mukaisesti. Kylttejä tehdään niin isoja kuin pieniäkin.

 • Mainos- ja messuseinät

  Serimedia tarjoaa kattavan valikoiman erilaisia mainos- ja messuseinäratkaisuja, jotka kulkevat helposti mukana eri tilaisuuksiin. Kysy meiltä erilaisista vaihtoehdoista oikeanlaisen ratkaisun löytämiseksi.

 • Roll Up-telineet

  Roll Up-telineet ovat suosittuja huomionherättäjiä erilaisiin tilaisuuksiin. Tarjolla on kolme eri mallia: Premium, Standard ja Single. Kaikissa malleissa käytämme laadukasta Blockout muovivuotaa.

  Aineisto-ohje Tutustu lisää
 • Banderollit ja bannerit

  Banderollit ja bannerit ovat suuria mainoslakanoita. Saatavana on erilaisia tulostettavia muovimateriaaleja kuten esim. tuulta läpäisevä reikäbanneri. Banderollit ja bannerit voidaan tulostaa yksi- tai kaksipuoleisena. Meiltä saatte myös kujien ompelut ja purjerenkaat.

 • Julisteet

  Tulostamme julisteet esim. standitelineisiin ja mainoskampanjoihin. Julisteeseen on hyvä valita tulostusmateriaali käyttötarkoituksen mukaan.

 • Tapetit ja sisustusratkaisut

  Tulostusmenetelmällä ja teippauksilla saadaan toteutettua monenlaisia katseenvangitsijoita lattiasta kattoon.

  Tutustu lisää
 • Erikoispainopalvelut teollisuudelle

  Tutustu
  Erikoispainopalvelut teollisuudelle

  Paina
  Seripaino Oy - Erikoispainopalvelut